Recenzije

OPG Radović Recenzije

Nasi zadovoljni gosti su nasa najbolja promocija. Ovdje se nalaze ocjene i recenzije postavljene od nasih gostiju. Bili bismo odista zahvalni ako biste nam mogli dati svoje misljenje kako bi i ostali putnici pronasli savrsen smjestaj za svoje ljetovanje.

OPG Radović is rated 5.0 out of 5 stars, based on 6 ratings and 3 Guest reviews

5/5
OPG Radović Review by Fam. Deygers - Gebruers, Aug 9, 2018. We were guests between, 21.07.2018 - 04.08.2018
We want to thank you for the wonderfull holiday we have had with you. Your family is kind, caring and generous, the apartmant was perfect and the swimmingpool was refreshing. We had a pleasant stay in Croatia.


5/5
OPG Radović Review by Jan Belde, May 25, 2017. We were guests between, 20-09-2016. - 05-10-2016
We had a lovely vacation for the second time. The appartment was perfect and the surrounding area beautiful.


5/5
OPG Radović Review by Mio Mirković, Feb 10, 2017. We were guests between, 25.06.- 07.07.2016.
Bilo nam je lijepo. Sve super.

Cijenimo Vase ocjene i recenzije u skladu sa Vasim iskustvom kojeg ste stekli boraveci kod nas. Postavljanje recenzije oduzeti ce Vam svega par sekundi, a pruziti mozete vrijedne informacije nasim buducim gostima. Ukoliko se odlucite za postavljanje recenzije, molimo obratite paznju da su polja oznacena sa * obavezna za unos. Zahvaljujemo na Vasem vremenu i doprinosu!

VASA OCJENA *


1

2

3

4

5

(1=Vrlo lose - 5=Savrseno)

Vaše ime i prezime *

U kojem periodu ste boravili kod nas (datum i godina)? *

(eg. 30.07.2013. - 06.08.2013.)

Vaša e-mail adresa *

Email adresa se ne objavljuje na recenzijama - potrebna nam je kako bismo Vas eventualno mogli kontaktirati za vise informacija.

Napisite recenziju


Molimo prepisite: ih1ro >